CTRL+D3.000.000 produktov179.674 zákazníkov
Príhlásiť | Obchodné podmienky | Predajňa Praha | Kontakt | FAQ CZ PL EN
SuperStarShop.sk > Pop> Collins Phil > Blu-ray Going Back - Live...

Going Back - Live... [Blu-ray] Collins Phil

Interpret: Collins Phil
Nosič: Blu-ray
Distribúcia: Universal
Dátum vydania: 30.6.2017
Bežná cena: 279 Kč
Cena s DPH: 256 Kč (~10.10€)
Dostupnosť: V nabídce dodavatele
Odosielame: 2-21 dní


Skladby - Going Back - Live...

  • Intro: Signed, Sealed, Delivered
  • Ain’t Too Proud To Beg
  • Girl (Why You Wanna Make Me Blue)
  • Dancing In The Street
  • (Love Is Like A) Heatwave
  • Papa Was A Rollin’ Stone
  • Never Dreamed You’d Leave In Summer
  • Jimmy Mack
  • You’ve Been Cheating
  • Do I Love You
  • Loving You Is Sweeter Than Ever
  • Going To A Go-Go
  • Blame It On The Sun
  • Ain’t That Peculiar
  • Too Many Fish In The Sea
  • You’ve Really Got A Hold On Me
  • Something About You
  • The Tears Of A Clown
  • Nowhere To Run
  • In My Lonely Room
  • Take Me In Your Arms, Rock Me A Little While
  • Uptight (Everything’s Alright)
  • Going Back 24. Talking About My Baby
  • You Can’t Hurry Love
  • My Girl
Chcem zasielať novinky tohoto interpreta:

Súvisejúci tovar

Pink Try This

Pink CD Try This

Cena: ~5.92€
visa mastercard paypal bitcoin